Onze

diensten

 

 

Bekijk hieronder welke diensten we aanleveren en waarvoor wij graag in onze auto springen om jou of je naasten bij te staan!

Wondzorg en
stomazorg

Ons wondzorgteam staat dagelijks klaar voor onze patiënten. Een goede verzorging vermijdt onnodige complicaties en zorgt ervoor dat de wond veel sneller zal genezen.

Ook bij stoma’s is deze zorg uitermate belangrijk. Stomazorg is essentieel om de werking te bevorderen en complicaties te vermijden.

Verzorging van CVA-patiënten

Mensen die in het verleden te maken hebben gehad met een CVA, hebben helaas een grotere kans op een tweede CVA. Een goede verzorging en gezonde levensstijl helpen om dit te voorkomen.

CVA-patiënten hebben mogelijk ook last van andere bijkomende gezondheidsproblemen, onder meer een verhoogde bloeddruk, koorts of algemene pijn. I-Care thuisverpleging kan ook hulp bieden bij het opsporen en verzorgen van deze bijkomende problemen.

Palliatieve
zorgbegeleiding

 

Voor palliatieve patiënten is het belangrijk de levenskwaliteit van de patiënt te verbeteren. De palliatieve zorgbegeleiding helpt om te gaan met symptomen, waarborgt de autonomie van de patiënt en helpt bij de gezamenlijke besluitvorming.

Uiteraard heeft deze zorg ook betrekking op de naasten, voor wie dit ongetwijfeld ook een ingrijpend gebeuren is.

IV-therapie via
port-a-cath

Na akkoord van een arts kan u bij onze thuisverplegers terecht voor het toedienen van een IV-therapie via een PAC.

De vitaminen circuleren in een zo kort mogelijke tijd door het lichaam waardoor uw lichaam zo efficiënt mogelijk in evenwicht zal worden gebracht en u zich als herboren zal voelen.

Ouderenzorg en
dementie

 

Door het bieden van passende zorg aan oudere mensen, wordt de gezondheid en levenskwaliteit van deze mensen zo goed mogelijk bewaakt. Ouderenzorg houdt in dat onze verplegers helpen met het huishoudelijk werk en verzorgende taken, zodat de patiënten zo autonoom mogelijk kunnen blijven functioneren.

Bij dementie is het ook essentieel dat deze patiënten de juiste zorg krijgen, aangezien zij een groot deel van hun vaardigheden kunnen verliezen. Onze thuisverpleging helpt de situatie zo comfortabel mogelijk te maken.

Psychiatrische
thuiszorg

Psychiatrische thuisverzorging zorgt ervoor dat deze mensen toch een thuisgevoel ervaren, in plaats van een geborgen ziekenhuisomgeving.

Psychiatrische patiënten willen vaak een zo normaal mogelijk leven leiden. Dankzij deze psychiatrische verzorging zijn de patiënten in staat om zelfstandig te wonen, wat de situatie alleen maar ten goede kan komen.

Meer weten over onze tarieven?

Maak een afspraak

via het contactformulier
Thuisverpleging I-Care