Thuiszorg voor ouderen

Ouderenzorg aan huis is essentieel voor het behoud van zelfstandigheid en welzijn. Bij Thuisverpleging I-Care begrijpen we hoe belangrijk het is om in uw vertrouwde omgeving te blijven wonen, zelfs als u een beetje extra hulp nodig hebt. Wij bieden uitgebreide thuiszorgdiensten in de regio Herzele om ervoor te zorgen dat u comfortabel en veilig thuis kunt blijven wonen.

 

Thuiszorg is van groot belang voor de groeiende oudere bevolking in Europa. Ouderen geven vaak de voorkeur aan zorg in hun eigen omgeving in plaats van in een zorginstelling. Dit biedt niet alleen meer comfort, maar vermindert ook de risico’s die gepaard gaan met ziekenhuisopnames en langdurige bedrust.

Thuiszorg stelt ouderen in staat om langer zelfstandig te blijven en bevordert hun algehele welzijn.

Waarom kiezen voor Thuisverpleging I-Care?

Bij Thuisverpleging I-Care is uw welzijn onze hoogste prioriteit. Samen zorgen we ervoor dat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen in een veilige en vertrouwde omgeving. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

  • Deskundige thuiszorg: Onze verpleegkundigen en verzorgenden zijn hoogopgeleid en ervaren.
  • Persoonlijk: Wij bieden zorg op maat, afgestemd op uw specifieke behoeften en wensen.
  • Lokaal: Wij zijn actief in de regio Herzele en kennen de buurten goed.
  • Betrouwbaarheid: U kunt rekenen op consistente en betrouwbare zorg van ons toegewijde team.

 

 

 

Onze thuiszorgdiensten voor ouderen

Persoonlijke verzorging

Onze gezinszorg biedt hulp bij dagelijkse taken zoals wassen, aankleden, koken, poetsen en boodschappen doen. Onze verzorgenden zijn beschikbaar overdag, ’s avonds, ’s nachts en in het weekend.

 

Ondersteuning bij medicatie

Inclusief aanwijzingen of het toedienen van medicatie, ook bij de meest complexe voorschriften.

Hulp bij huishoudelijke taken

Onze verplegers helpen met het huishoudelijk werk en verzorgende taken, zodat de patiƫnten zo autonoom mogelijk kunnen blijven functioneren.

Thuisverpleging

Onze deskundige thuisverpleegsters leveren zorg en comfort in uw eigen huis. Wij zijn gespecialiseerd in wondzorg, diabeteszorg, stomazorg, palliatieve zorg en ondersteuning bij dementie.

Gezelschap

Ondersteuning van het zelfstandig wonen, door middel van vriendelijk, persoonlijk gezelschap. 

Wij bieden gezelschap en ondersteuning aan zowel overdag als in het weekend. Dit is een waardevolle hulp voor zowel u als uw mantelzorger.

 

Maak een afspraak

via het contactformulier
Thuisverpleging I-Care